Karbanátky z ovesných vloček

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
35 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vločky namočíme na pár hodin do vody, poté je uvaříme v téže osolené vodě.
  • 2
    Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme lžíci nastrouhané kořenové zeleniny. Necháme osmahnout, odstavíme z ohně, přidáme nasekanou petrželovou nať a smícháme s vločkami se 2 žloutky.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme karbanátky, obalíme je v rozšlehaných bílcích, ve strouhance a usmažíme.
  • 4
    Karbanátky podáváme k dušené zelenině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.