Karbanátky z rýže

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a smícháme s kousky tuňáka.
  • 2
    Přidáme nastrouhanou cuketu, vejce, nasekanou jarní cibulku a trochu strouhanky.
  • 3
    Osolíme, opepříme a vypracujeme kompaktní hmotu, ze které vytvoříme 8 menších karbanátků. Ty obalíme ve zbytku strouhanky, rozložíme na vymazaný plech, potřeme olejem a upečeme v troubě asi 20 minut dozlatova. Podáváme ozdobené kolečky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.