Karbanátky z uzeného masa a brambor

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
39 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené maso i brambory umeleme na strojku, osolíme, opepříme a přidáme žloutky. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky. Obalujeme je v rozšlehaných bílcích nastavených 1-2 lžícemi mléka a ve strouhance.
  • 3
    Karbanátky krátce smažíme v rozpáleném oleji, všechny přísady jsou předvařeny.
  • 4
    Podáváme s bramborovým salátem nebo s luštěninovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.