Karbanátky zaječí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1681 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
146 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostíme ostrým nožem zajíce.
  • 2
    Umeleme zvěřinu a játra včetně cibule na masovém mlýnku.
  • 3
    Na malé kostičky nakrájíme slaninu a nakrájenou housku dáme změknout do vody.
  • 4
    Slaninu, vymačkanou housku, sůl, vejce, pepř a tymián smícháme se zvěřinou a játry.
  • 5
    Tvarujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a po obou stranách osmahneme na rozehřátém oleji dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.