Karbanátky zaječí
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100mililitrůVoda pitná
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián sušený
- 100gramůStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1kusŽemle tuková
- 100gramůJátra zaječí
- 1kilogramZaječí maso
- 500mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1681 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
146 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vykostíme ostrým nožem zajíce.
- 2Umeleme zvěřinu a játra včetně cibule na masovém mlýnku.
- 3Na malé kostičky nakrájíme slaninu a nakrájenou housku dáme změknout do vody.
- 4Slaninu, vymačkanou housku, sůl, vejce, pepř a tymián smícháme se zvěřinou a játry.
- 5Tvarujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a po obou stranách osmahneme na rozehřátém oleji dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.