Karbanátky ze zelí

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí očistíme, rozkrojíme na díly a uvaříme v mléce doměkka. Cibulku nadrobno osmažíme na sádle, nakrájené rohlíky namočíme do mléka. Uvařené zelí a rohlíky rozemeleme na masovém mlýnku, přidáme osmaženou cibuli, muškátový oříšek, 2 vejce, sůl, pepř a prohněteme. Na pomoučněném vále vytvoříme z hmoty karbanátky, které namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance.
  • 2
    Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.