Kari špagety

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
921 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
45 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme a promícháme.
  • 2
    Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli. Až začne růžovět, přidáme maso, krátce prudce ze všech stran opečeme a podlijime trochou horké vody. Pod pokličkou dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Dusíme tak, aby až je maso měkké, pokud zbyla v kastrolu či pánvi nějaká šťáva, nenecháme všechnu tekutinu vydusit.
  • 3
    Špagety uvaříme v osolené vodě a scedíme. Uvařené špagety, maso i se šťávou a scezený hrášek dobře promícháme. Urovnáme na pekáč a posypeme strouhaným sýrem. Na chvíli vložíme do vyhřáté trouby, jenom než se sýr roztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.