Karkulka z vepřové panenky
40 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová panenka
- 2stroužkyČesnek
- 4lžíceMouka pšeničná hrubá
- 2lžíceCibulka jarní
- 2lžíceKečup
- 4lžíceSýr Eidam cihla 40%
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
313 mg
Cukr
197 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji.
- 2Opečené maso potřeme kečupem a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 11. 1. 2018
Karkulka z vepřové panenky
Bod č. 1 stačí na dobrou Karkulku. Ovšem bod č.. 2 absolutně znehodnotí chuť masa. Nevím proč v české kuchyni se stále doporučuje do všeho cpát sýr. A ještě k tomu kečup. nedobré.