Karkulka z vepřové panenky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
313 mg
Cukr
197 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Opečené maso potřeme kečupem a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 11. 1. 2018
Karkulka z vepřové panenky
Bod č. 1 stačí na dobrou Karkulku. Ovšem bod č.. 2 absolutně znehodnotí chuť masa. Nevím proč v české kuchyni se stále doporučuje do všeho cpát sýr. A ještě k tomu kečup. nedobré.