Kaše s tresčího filé

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
55 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
128 mg
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé povaříme v osolené vodě asi 10 minut, vyjmeme, osušíme a jemně umeleme.
  • 2
    Do hrnce vložíme prolisovaný česnek, umleté rybí maso a zvolna zahříváme. Po lžících přiléváme ohřátý olej a ohřáté mléko, až vznikne bílá kaše. Podle chuti opepříme a přilijeme smetanu rozkvedlanou s hladkou moukou. Kaši zahřejeme k bodu varu a ihned odstavíme z plotny.
  • 3
    Podáváme s osmaženými topinkami. Kaši můžeme podávat i studenou a jako přílohu zvolíme bramborový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.