Kaše z hrachu s majoránkou

135 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
5 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
440 mg
Cukr
690 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách přebereme, propláchneme a necháme přes noc namočený. Cibulku drobně pokrájíme, česnek utřeme se špetkou soli.
  • 2
    Hrách vaříme na mírném plameni ve vodě, v které byl namočený. Měkký hrách scedíme (trochu vody odložíme), necháme okapat a umixujeme z něj hladkou kaši. Je-li příliš hustá, přilijeme trošku vody z hrachu. Kaši ochutíme špetkou soli, pepře, česnekem a majoránkou. Na talíři zdobíme osmaženou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.