Kaštanová nádivka

90 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1399 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
45 g
Sacharidy
228 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kaštany upečeme, vyloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Nasypeme je do nádoby s máslem a cukrem, za stálého míchání opečeme.
  • 3
    Zvlášť si utřeme 100 g másla a žloutky, přidáme oloupané nakrájené mandle a opečené kaštany. Doplníme několika lžícemi sladké smetany, špetkou muškátového květu a osolíme. Přidáme trochu strouhanky, nesmí však být nádivka příliš tuhá.
  • 4
    Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme do nádivky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.