Kaštanová nádivka
90 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1399 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
45 g
Sacharidy
228 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kaštany upečeme, vyloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Nasypeme je do nádoby s máslem a cukrem, za stálého míchání opečeme.
- 3Zvlášť si utřeme 100 g másla a žloutky, přidáme oloupané nakrájené mandle a opečené kaštany. Doplníme několika lžícemi sladké smetany, špetkou muškátového květu a osolíme. Přidáme trochu strouhanky, nesmí však být nádivka příliš tuhá.
- 4Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme do nádivky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.