Kavarma po mlynářsku

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
42 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso a játra nakrájíme na kostky, cibuli na plátky.
  • 2
    V pekáči rozpálíme tuk, vložíme maso, zprudka opečeme, přidáme cibuli a orestujeme. Maso osolíme, okořeníme, přidáme protlak, na plátky nakrájené žampiony i s nálevem, nasekané chilli papričky a čubrici. Dusíme v troubě pod pokličkou za občasného míchání.
  • 3
    Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme připravenou směs, rozklepneme na ni celá vejce a dáme zapéci.
  • 4
    Hotový pokrm ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.