Kavurma z vnitřností

160 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
40 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
149 mg
Cukr
67 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vnitřnosti z různých druhů masa (vepřové, hovězí, skopové, telecí)
  • 2
    nakrájíme na malé kousky a vložíme do hrnce, zalijeme je studenou vodou tak, aby byly ponořené. Osolíme a dusíme pod pokličkou.
  • 3
    Roztlučeme celý pepř s česnekem a přidáme ho do vody k masu. V průběhu vaření vložíme do vývaru 200 g másla.
  • 4
    Když je maso uvařené, vše opatrně vylijeme do vyšší mísy a necháme v lednici ztuhnout.
  • 5
    Toto jídlo je velmi oblíbené na Balkáně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.