Kebab na grilu

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
37 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
546 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek, koriandr, kmín, nastrouhaný zázvor, kardamom, chilli papričky vložíme do mixéru. Suroviny, rozmixované na hustou hmotu, přeložíme do misky, přidáme mleté maso, celé vejce, osolíme, opepříme a promícháme.
  • 2
    Ploché grilovací špejle, (pokud máme dřevěné tak je namočíme do studené vody) potřeme olejem a rukama na každou vytvarujeme klobásu.
  • 3
    Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, na rošt naskládáme špejle s kebabem a opečeme po každé straně přibližně 5 minut. Dobrý kebab má mít hnědou barvu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.