Kebab v listovém těstě
75 min.
Ingredience
- 180gramůCibule
- 500gramůSkopové maso přední
- 10gramůTuk
- 80gramůRajčata
- 6gramůTymián čerstvý
- 6gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 200mililitrůVoda pitná
- 500gramůListové těsto
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
939 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
70 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Polovinu cibule drobně pokrájíme a osmahneme na tuku, přidáme pokrájené maso a za stálého míchání zprudka osmažíme. K masu vmícháme pokrájená rajčata, podlijeme sklenkou vody a necháme na mírném plameni dusit. K doměkka dušené směsi dáme zbytek drobně pokrájené cibule, tymián, petržel, sůl a pepř. Dobře promícháme a necháme vystydnout.
- 2Listové těsto rozválíme na silnější plát a vykrajujeme čtverce cca 8 x 8 cm velké. Poklademe masovou směsí a překládáme do trojúhelníčků, cípy dobře přimáčkneme.
- 3Potřeme rozšlehaným vejcem a necháme v dobře vyhřáté troubě upéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.