Kečup pikantní

140 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
50

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
28 kcal
Sacharidy
6 g
Vláknina
746 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, feferonku posekáme, očištěný celer pokrájíme nahrubo. Vše vložíme do hrnce, přilijeme ocet, přidáme mletý hřebíček, pepř, sůl, cukr a vaříme 1 a 1/2 hodiny. Podle potřeby můžeme trochu podlévat vodou.
  • 2
    Směs rozmixujeme, zakápneme worcesterem, nalijeme do menších zavařovacích sklenic a zavařujeme 20 minut.
  • 3
    Kečup ve sklenicích skladujeme v chladu a temnu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.