Kečup po indicku
45 min.
Ingredience
- 250gramůRajčata
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1kusFeferony
- 1špetkaSůl
- 0,5lžičkaHřebíček
- 0,5lžičkaSkořice mletá
- 200gramůKosti hovězí morkové
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
32 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
955 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme, nakrájíme a necháme vařit společně s rozemletou cibulí, česnekem a feferonkou. Přidáme morkové kosti, všechno koření a sůl. Vaříme až směs zhoustne na pastu. Poté vyjmeme kosti. Kečup naplníme do sklenic a uzavřeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.