Kečup z hub

80 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme pokrájené žampiony a posypeme solí. Necháme je 24 hodin stát a občas je promíchneme. Do hrnce dáme pokrájenou malou cibuli, odstáté žampiony, hřebíčky, pepř celý, nové koření, ocet, sójovou omáčku a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme při mírné teplotě 60 minut, dokud nezůstane asi 400 ml tekutiny. Směs protlačíme přes cedník. Přidáme brandy. Přes mušelín do sterilizované láhve přelijeme kečup. Uzavřeme a uložíme do ledničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.