Kedlubna zapékaná s uzeninou
80 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSalám jemný
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 6lžicMléko polotučné
- 200gramůKedlubna
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny vložíme na máslo, osolíme, opepříme a podusíme.
- 2Zapékací mísu vymažeme máslem a střídavě dáváme vrstvy dušené kedlubny a jemně nakrájeného salámu tak, aby spodní a vrchní vrstvu tvořily kedlubny. Zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a dáme zapéci.
- 3Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.