Kedlubnový dresink
10 min.
Ingredience
- 2kusyKedlubna
- 1kusŘedkev bílá
- 2,5decilitrySmetana 16% (pochoutková)
- 1decilitrJogurt bílý
- 3špetkySůl
- 0,5lžičkaPepř bílý
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 0,5lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžícePažitka
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny a dlouhou bílou ředkvičku omyjeme, oloupeme, jemně nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme zakysanou smetanu, bílý jogurt, sůl, bílý pepř, cukr, omytý drobně pokrájený kopr s pažitkou a utřený česnek. Vše dobře promícháme a necháme před podáváním vychladit asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.