Kedlubnový nákyp se sýrem

32 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
40 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme, nakrájíme na plátky a urovnáme do vhodné zapékací misky. Podlijeme vodou a přikryté dusíme v mikrovlnné troubě 4 minuty. Potom kedlubny pokapeme máslem, osolíme a opepříme.
  • 2
    V hrnku rozmícháme vejce a nastrouhaný sýr. Směsí zalijeme kedlubny a posypeme je nasekanou petrželí. Zapékáme v mikrovlnné troubě zvolna asi 5 minut. Přikryjeme a necháme ještě 2-3 minuty stát.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.