Kedlubnový salát s křenem
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůKedlubna
- 3lžíceVoda pitná
- 1lžíceKřen
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.
- 2Přidáme jemně nakrájenou okurku a cibuli, nastrouhaný křen a nasekanou pažitku. Vše dobře promícháme a přelijeme zálivkou z octa, oleje, vody a soli.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.