Kedlubny s česnekem a sýrem
40 min.
Ingredience
- 600gramůKedlubna
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej stolní
- 0,25litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný, rozetřený česnek osmahneme na oleji. Přidáme oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny, osmahneme je a podlijeme trochou vody. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka, dokud se neodpaří všechna tekutina.
- 2Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.