Kheema z hovězího masa
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozehřejeme na mírném plameni olivový olej. 2-3 minuty restujeme cibuli a česnek.
- 2Přidáme papričku zbavenou semínek a nakrájenou na kousky, oloupaný a nastrouhaný zázvor, všechno koření, vaříme 1-2 minuty. Dále přimícháme mleté hovězí, krájená rajčata a koriandr. Všechno dohromady vaříme 15-20 minut nebo dokud se hovězí neprovaří.
- 3Před podáváním vytáhneme hřebíček se skořicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.