Kheema z hovězího masa

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme na mírném plameni olivový olej. 2-3 minuty restujeme cibuli a česnek.
  • 2
    Přidáme papričku zbavenou semínek a nakrájenou na kousky, oloupaný a nastrouhaný zázvor, všechno koření, vaříme 1-2 minuty. Dále přimícháme mleté hovězí, krájená rajčata a koriandr. Všechno dohromady vaříme 15-20 minut nebo dokud se hovězí neprovaří.
  • 3
    Před podáváním vytáhneme hřebíček se skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.