Klasické krevetové rolky
20 min.
Ingredience
- 400gramůKrevety tygří - loupané
- 1lžíceKreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 3lžíceMajonéza
- 1lžíceKapary
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1,5lžičkyCitronová šťáva
- 2lžíceŠalvěj čerstvá
- 20gramůSalát ledový
- 4kusyŽemle tuková
- 1lžíceHořčice Dijonská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Cukr
172 mg
Postup přípravy
- 1Oloupané krevety potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 10 minut na 200 °C.
- 2Po vychlazení je smícháme s ostatními ingrediencemi – šalvěj a kapary jsou nakrájené na jemno. Dáme do lednice vychladit.
- 3Housky nakrojíme, naplníme salátem a krevetovou směsí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.