Klobásy dušené v jablkách s cibulí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
39 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásy několikrát propíchneme vidličkou a po obou stranách je opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, oloupaná, na silnější plátky nakrájená jablka bez jádřinců, osolíme, opepříme a mírně podlijeme vodou. Zvolna dusíme pod pokličkou.
  • 2
    Nakonec pokrm dochutíme majoránkou a podle chuti přisladíme.
  • 3
    Na nahřáté talíře upravíme klobásy a dušená jablka s cibulí. Posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.