Klobásy s jehněčím masem
50 min.
Ingredience
- 1kilogramJehněčí maso
- 300gramůVepřová uzená plec
- 200gramůSlanina vepřová
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 4stroužkyČesnek
- 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPaprika mletá pálivá
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaKmín mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
42 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
226 mg
Cukr
68 mg
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme se solí, jehněčí i uzené maso umeleme.
- 2V míse smícháme všechny ingredience a vymícháme hladkou a kompaktní hmotu.
- 3Asi 3 metry střívka namočíme, poté propláchneme vodou, obrátíme je a směsí plníme na délku zhruba 12 centimetrů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 4. 2017
Klobásy s jehněčím masem
Klobásky máme rádi všichni 🙂