Klobásy s jehněčím masem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
42 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
226 mg
Cukr
68 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme se solí, jehněčí i uzené maso umeleme.
  • 2
    V míse smícháme všechny ingredience a vymícháme hladkou a kompaktní hmotu.
  • 3
    Asi 3 metry střívka namočíme, poté propláchneme vodou, obrátíme je a směsí plníme na délku zhruba 12 centimetrů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 4. 2017
Klobásy s jehněčím masem
Klobásky máme rádi všichni 🙂