Klobásy ze zvěřiny

330 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
899 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
72 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí plec umeleme se sýrem, bůček nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí.
  • 2
    V míse smícháme mleté maso se sýrem, přilijeme vodu a řádně promícháme. Poté přimícháme bůček, česnek, koření a promícháme. Směs plníme do čistých střívek, přes noc uložíme do chladničky a poté vyudíme.
  • 3
    Klobásy podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.