Klobásy ze zvěřiny
330 min.
Ingredience
- 1kilogramSrnčí plec
- 1,2kilogramyVepřový bok
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 100mililitrůVoda pitná
- 6stroužkůČesnek
- 100gramůPaprika mletá sladká
- 100gramůSůl
- 0,5lžícePaprika mletá pálivá
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
899 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
72 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Srnčí plec umeleme se sýrem, bůček nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí.
- 2V míse smícháme mleté maso se sýrem, přilijeme vodu a řádně promícháme. Poté přimícháme bůček, česnek, koření a promícháme. Směs plníme do čistých střívek, přes noc uložíme do chladničky a poté vyudíme.
- 3Klobásy podáváme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.