Knedlíčky se špenátem a ricottou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
20 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
949 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazený špenát promícháme s ricottou, vejci a žloutkem. Přidáme 50 g nastrouhaného sýra, mouku a vypracujeme hladké těsto. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátem.
  • 2
    Z těsta vykrajujeme malé nočky, vložíme je do hrnce s vařící osolenou vodou a zvolna uvaříme.
  • 3
    Knedlíčky vyjmeme z vody a necháme okapat. Vložíme je do máslem vymazané zapékací mísy, posypeme zbylým sýrem. Pokrm zapékáme asi 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.