Koktejl z vařených krevet

31 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
36 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
333 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si salátové misky a vyložíme je omytými salátovými listy.
  • 2
    V jiné misce smícháme smetanu, kečup a majonézu, směs ochutíme pepřem, solí a tabaskem. Vmícháme citronovou šťávu.
  • 3
    Krevety vyloupeme a očistíme. Poté je rovnoměrně rozdělíme na misky, přelijeme smetanovým dresinkem a salátové misky pod fólií necháme v chladničce zhruba 1/2 hodiny uležet.
  • 4
    Před podáváním směs v miskách poprášíme mletou paprikou, každou misku zdobíme plátkem citronu a nevyloupanou krevetou.
  • 5
    Servírujeme s tmavým chlebem namazaným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.