Koláč s kuřecí nádivkou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
182 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme velmi najemno nebo ho umeleme v masovém strojku. Rohlíky nalámeme a namočíme v mléce, jakmile nasáknou, přebytečné mléko vyždímáme. Bylinky posekáme nadrobno.
  • 2
    Kuřecí maso smícháme s rohlíky, přidáme vejce, posekané bylinky, sůl, mleté nové koření a vypracujeme těsto.
  • 3
    Listové těsto vyválíme a ořízneme na velikost formy, ve které budeme péct. Formu vymažeme sádlem, vložíme do ní listové těsto, na něj rozetřeme kuřecí nádivku, na povrch položíme několik plátků slaniny, pokapeme máslem a dáme péct. Pečeme 30 až 35 minut, až bude slanina na povrchu křupavá.
  • 4
    Upečený koláč nakrájíme na porce a podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.