Koláč se špenátem a sýrem

65 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
64 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozložíme do máslem vymazaného pekáče.
  • 2
    Ze špenátu odkrojíme stonky, listy dobře omyjeme a nakrájíme.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme pokrájenou cibuli a smažíme. Vložíme špenát a na středním ohni vaříme asi 5 minut, až se odpaří tekutina.
  • 4
    Zchladíme, přidáme kopr, vejce, sůl, pepř a sýr.
  • 5
    Na těsto dáme náplň, zakryjeme dalším plátem těsta, potřeme máslem a plát nařežeme do tvaru kosočtverce.
  • 6
    Pokropíme vodou a pečeme 40 minut do zlatova. Necháme chvíli vychladnout, nařežeme na porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.