Koláčky ze srnčího masa
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůSrnčí kýta
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1stroužekČesnek
- 150gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
578 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou srnčí kýtu zalijeme přepuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin.
- 2Maso vyjmeme, nadrobno nasekáme (nemeleme) a osolíme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek, opepříme a dobře promícháme.
- 3Z masové směsi tvarujeme placičky a pečeme je na přepuštěném másle.
- 4Do zbylého másla vmícháme mletou papriku, přisolíme a při podávání nalijeme na upečené srnčí koláčky.
- 5Vhodnou přílohou je vařená rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.