Koláčky ze srnčího masa

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
578 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou srnčí kýtu zalijeme přepuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin.
  • 2
    Maso vyjmeme, nadrobno nasekáme (nemeleme) a osolíme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek, opepříme a dobře promícháme.
  • 3
    Z masové směsi tvarujeme placičky a pečeme je na přepuštěném másle.
  • 4
    Do zbylého másla vmícháme mletou papriku, přisolíme a při podávání nalijeme na upečené srnčí koláčky.
  • 5
    Vhodnou přílohou je vařená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.