Kolínka se špenátovou omáčkou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
38 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
524 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme špetkou soli. Přivedeme k varu, vhodíme těstoviny a asi 10 minut vaříme doměkka. Scedíme, opláchneme a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme máslo, dáme nadrobno nasekanou cibuli a osmahneme. Vmícháme špenát a 10 minut podusíme. Poté přidáme prolisovaný česnek, rozkvedlaná vejce, zamícháme, přidáme špetku soli a opepříme. Na závěr zalijeme smetanou a za stálého míchání prohřejeme.
  • 2
    Uvařené kolínka naporcujeme na teplé talíře, polijeme špenátovou omáčkou, nivu nastrouháme na širším struhadle a posypeme jí kolínka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.