Kolínkoto

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
9 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. Opláchnuté a osušené maso nakrájíme a menší kostky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 2
    V kastrolu v rozpáleném oleji ze všech stran orestujeme maso, přidáme cibuli, osolíme, opepříme a smažíme, až je maso měkké. Často mícháme. Na závěr zakapeme worcesterem, poté odstavíme a vmícháme petrželovou nať.
  • 3
    V mezičase v osolené vodě uvaříme těstoviny al dente, scedíme a necháme okapat. Těstoviny vsypeme do servírovací mísy a vmícháme do nich usmažené maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.