Koňské závitky se slaninou

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
47 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naložíme do strouhané kořenové zeleniny a cibule, zalijeme svařenou vodou s octem a solí, necháme odležet do druhého dne.
  • 2
    Maso vyjmeme a očistíme od marinády, nakrájíme na plátky a naklepeme. Na každé maso položíme plátek slaniny, posypeme paprikou, osolíme, svineme do závitku a spíchneme párátky. Poprášíme moukou a opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran. Přendáme i s výpekem do kastrolu, přidáme na sádle osmaženou cibulku nadrobno, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme 2 hodiny, dokud není maso měkké, průběžně podléváme vodou a otáčíme. Zaprášíme šťávu moukou, dosolíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.