Kopřivová polévka s moravským uzeným

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme propláchnutou rýži, zamícháme a zalijeme vodou. Vaříme, až je rýže téměř měkká.
  • 2
    Potom přisypeme drobně nasekané kopřivy, na nudličky nakrájené uzené maso (nebo šunku) a vaříme ještě 5 minut.
  • 3
    Hotovou polévku okořeníme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.