Koprový koláč

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
910 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
41 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z droždí, vlažného mléka a cukru připravíme kvásek.
  • 2
    Vmícháme do mouky, přidáme olej, sůl, vejce a vypracujeme těsto, které necháme vykynout v teple.
  • 3
    Smícháme tvaroh se smetanou, žloutkem a nasekaným koprem.
  • 4
    Osolíme a opepříme.
  • 5
    Vykynuté těsto rozválíme a přeneseme na plech.
  • 6
    Potřeme náplní a dorůžova upečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.