Kořeněná kapusta na rajčatech

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu spaříme a nasekáme na nudličky, rajčata nakrájíme na čtvrtky, oloupané uvařené brambory nakrájíme na plátky a osolíme špetkou soli.
  • 2
    Kapustu osmažíme na oleji v hlubokém rendlíku. Když kapusta zezlátne, vsypeme sůl, koření, rajčata, vlijeme vodu a pod poklicí dusíme. V závěru dušení vmícháme brambory do kapusty, necháme chvíli prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.