Kořeněná kapusta na rajčatech
35 min.
Ingredience
- 200gramůKapusta hlávková
- 80gramůRajčata
- 200gramůBrambory
- 20gramůOlej rostlinný
- 2kusyHřebíček
- 1špetkaSkořice mletá
- 2špetkySůl
- 1špetkaZázvor mletý
- 200mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kapustu spaříme a nasekáme na nudličky, rajčata nakrájíme na čtvrtky, oloupané uvařené brambory nakrájíme na plátky a osolíme špetkou soli.
- 2Kapustu osmažíme na oleji v hlubokém rendlíku. Když kapusta zezlátne, vsypeme sůl, koření, rajčata, vlijeme vodu a pod poklicí dusíme. V závěru dušení vmícháme brambory do kapusty, necháme chvíli prohřát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.