Kořeněné broskve

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
624 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
161 g
Vláknina
12 g
Cukr
144 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve omyjeme, zbavíme pecek a pokrájíme na dílky.
  • 2
    V hrnci smícháme vinný ocet, vodu, cukr, sůl, bobkový list, celou skořici, koriandr, hřebíček, nové koření a přivedeme k varu. Povaříme asi 5 minut, dokud se cukr nerozpustí.
  • 3
    Hrnec se směsí sundáme ze sporáku a přimícháme zavařovací cukr.
  • 4
    Do zavařovacích sklenic naskládáme dílky broskví a zalijeme připraveným nálevem. Sklenice vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.