Kořeněné filé smažené v těstíčku

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
39 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
876 mg
Cukr
92 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Necháme 1-2 hodiny odležet v lednici.
  • 2
    Z prosáté mouky, vajec, mléka a soli připravíme těstíčko, které dobře rozšleháme.
  • 3
    Porce ryby smáčíme v těstíčku a v horkém oleji je po obou stranách smažíme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.