Kořeněné filé smažené v těstíčku
25 min.
Ingredience
- 120gramůVejce slepičí
- 100gramůHořčice
- 220gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůSůl
- 0,5gramPepř černý mletý
- 1500gramůFilé z aljašské tresky
- 350mililitrůMléko polotučné
- 350mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
39 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
876 mg
Cukr
92 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Necháme 1-2 hodiny odležet v lednici.
- 2Z prosáté mouky, vajec, mléka a soli připravíme těstíčko, které dobře rozšleháme.
- 3Porce ryby smáčíme v těstíčku a v horkém oleji je po obou stranách smažíme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.