Kořeněné klobásy s pivem
45 min.

Ingredience
- 300gramůVepřová krkovička
- 300gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 2kusyRohlíky bílé
- 300mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaTymián sušený
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKmín drcený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
61 mg
Postup přípravy
- 1V míse přelijeme nakrájené rohlíky pivem, přidáme syrové maso, které jsme nakrájeli na malé kostičky. Přisypeme sůl, koření, jemně rozdrcený česnek a pečlivě promícháme. Směs pod fólií necháme v chladničce odležet do druhého dne.
- 2Asi 2 metry střívka namočíme, poté propláchneme vodou, obrátíme je a směsí plníme na délku zhruba 12 cm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.