Kořeněné králičí řízky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
39 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
360 mg
Cukr
678 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí hřbet a zadní nohy vykostíme, naporcujeme, omyjeme a mírně naklepeme. Maso osolíme a potřeme směsí sójové omáčky, chilli koření a prolisovaného česneku. Necháme několik hodin odležet v chladu.
  • 2
    Každý řízek obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Smažíme na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 3
    Řízky podáváme s opečenými bramborami nebo se smaženými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.