Kořeněné výpečky z divočáka
60 min.
Ingredience
- 500gramůKančí plec
- 500gramůKančí bok
- 4stroužkyČesnek
- 4kusyCibule
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžičkaSůl
- 400mililitrůVoda pitná
- 0,25lžičkaKmín drcený
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso z plece a bůčku vykostíme a nakrájíme na kostky.
- 2V míse smícháme s prolisovaným česnekem, hrubě sekanou cibulí, s hořčicí, rajčatovým protlakem, kmínem, pepřem a solí. Směs řádně promícháme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v předehřáté troubě upečeme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.