Kořeněné zeleninové lívanečky

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1182 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
125 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, vmícháme připravenou zeleninu, osolíme a dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Do prochladlé zeleniny vmícháme vejce rozšlehaná s moukou a přidáme karí koření, sůl a pepř.
  • 4
    Těsto vkládáme lžící do rozehřátého oleje a usmažíme lívanečky.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami a kečupem nebo tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.