Kořeněný grilovaný kapr

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
203 mg
Cukr
72 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme, okořeníme kari kořením,zakapeme olejem a citronovou šťávou. Porce urovnáme na rozehřátý gril a opečeme.
  • 2
    V kastrůlku na másle zpěníme mletou papriku, přilijeme trochu vody, přidáme kečup, worcester a chvíli povaříme.
  • 3
    Porce kapra upravíme na talíře a přelijeme kořeněnou směsí.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo se smaženými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.