Kořeněný guláš s pivem a bagetou

160 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
28 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nožem rozdrtíme, maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na másle s olejem zpěníme cibuli s česnekem a cukrem.
  • 3
    Když začne směs karamelizovat, přidáme maso a restujeme za častého míchání.
  • 4
    Poté přimícháme mouku, promícháme a zalijeme pivem. Přidáme koření a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
  • 5
    Plátky bagety osmažíme z obou stran, potřeme hořčicí.
  • 6
    Bagetu položíme na hotový guláš hořčicí nahoru a prudce zapečeme v silně předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.