Kořeněný hermelín

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
49 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
377 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek utřeme, ořechy nasekáme, petrželku nasekáme nadrobno. Hermelíny rozpůlíme a vydlabeme.
  • 2
    Vydlabanou hmotu důkladně promícháme s máslem, česnekem, nasekanou petrželkou, ořechy a pepřem. Rozpůlené kůrky hermelínů naplníme kořeněnou sýrovou hmotou. Poloviny hermelínů přiklopíme a necháme v lednici vychladit.
  • 3
    Studené hermelíny nakrájíme na malé kousky a servírujeme jako pohoštění k alkoholu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.