Kořeněný hermelín
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
49 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
377 mg
Postup přípravy
- 1Česnek utřeme, ořechy nasekáme, petrželku nasekáme nadrobno. Hermelíny rozpůlíme a vydlabeme.
- 2Vydlabanou hmotu důkladně promícháme s máslem, česnekem, nasekanou petrželkou, ořechy a pepřem. Rozpůlené kůrky hermelínů naplníme kořeněnou sýrovou hmotou. Poloviny hermelínů přiklopíme a necháme v lednici vychladit.
- 3Studené hermelíny nakrájíme na malé kousky a servírujeme jako pohoštění k alkoholu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.