Kořeněný pikantní pstruh

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
19 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
723 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůži ryb nařízneme na více místech po obou stranách.
  • 2
    V misce smícháme citronovou šťávu, koriandr, kmín, sůl a pepř. Do velké mísy položíme pstruhy, polijeme je marinádou a necháme marinovat 40 minut, průběžně je několikrát obrátíme.
  • 3
    Ve woku rozehřejeme olej, osmahneme na něm semínka fenyklu. Přidáme rozetřený česnek, rybí vývar, rajčatový protlak a poté směs přivedeme k varu. Vložíme sultánky, garam masalu a pstruhy s marinádou, pod pokličkou vaříme 10 minut.
  • 4
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.