Kořeněný rybí kebab

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
23 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ćesnek utřeme a rozmícháme v trošce vody. Maso nakrájíme na kousky, na chvíli namočíme do česnekové vody.
  • 2
    Cibuli rozemeleme se solí i kořením a rozmícháme v jogurtu. Do směsi vložíme maso a necháme 2 - 3 hodiny marinovat.
  • 3
    Poté napícháme kousky ryby na jehlice a zvolna grilujeme do zlatova. Mezitím potíráme rozpuštěným máslem, ihned podáváme.
  • 4
    Horké koření [39441]:
  • 5
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.