Kořeněný salát z todoku -Todok sengče

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
28 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořen todoku oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které na 20 minut namočíme do slané vody, abychom ho zbavili hořkosti. Poté plátky scedíme a vysušíme v utěrce. Vysušené plátky todoku vyválíme válečkem a natrháme je na tenké dlouhé kousky, které smícháme s kořenící pastou z červené papriky. Salát podáváme studený v miskách.
  • 2
    Kořenící omáčka:
  • 3
    Česnek a jarní cibulku oloupeme a nasekáme nadrobno. Nasekanou cibulku a česnek smícháme s cukrem, pastou z červené pariky, mletou červenou paprikou, solí a 1 lžící octa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.